Sistem punctare

 

Sistemul de punctare al respondentilor pentru participarea la sondajele desfasurate de MEDNET Marketing Research Center este modalitatea noastra de recompensare a timpului petrecut de dvs. pentru completarea fiecarui chestionar.

Recompensarea participarii la sondaje nu se va rezuma intotdeauna la aceste puncte ci este posibil ca anumite sondaje sa fie insotite de diverse tombole cu premii in bonuri valorice sau produse.

Veti fi anuntati intotdeauna in corpul email-ului de invitatie la sondaj in legatura cu punctajul maxim care poate fi obtinut pentru completarea chestionarului. Spunem „punctaj maxim” pentru ca, in situatia in care nu va incadrati in profilul respondentilor cautati de noi, veti primi intotdeauna 5 puncte pentru intentia de a participa.

Atentie! Nu veti primi aceste 5 puncte in situatia in care, la momentul in care accesati dvs. link-ul catre chestionar, sondajul deja s-a inchis.

Punctele acordate pentru completarea unui chestionar se calculeaza de noi in functie de durata medie de completare a respectivului chestionar.

Stim ca fiecare persoana are ritmul sau de completare a unui chestionar si completarea acestuia poate dura mai mult pentru unii si mai putin pentru altii. Cu toate acestea, modalitatea corecta de punctare presupune ca toti respondentii sa primeasa acelasi numar de puncte pentru acelasi chestionar completat. De aceea noi punctam completarea unui chestionar in functie de durata medie de completare a acestuia. Durata chestionarului se calculeaza prin pre-testare si reprezinta durata medie calculata in urma completarii mai multor chestionare, de catre persoane diferite.

Atentie! Punctajul de participare la sondaj se acorda pentru completarea integrala a chestionarului. Un software inregistreaza acest punctaj in contul dvs. doar daca finalizati chestionarul si dati click pe link-ul de iesire din acesta. In cazul in care un chestionar este completat partial si abandonat, NU se va primi niciun punctaj!

1 punct = 0.1 lei.

Numarul minim de puncte pentru care puteti solicita transformarea lor in bani este de 1000 de puncte. Drept urmare, la 1000 de puncte acumulate, veti primi 100 de lei virati in contul dvs. bancar.

Trebuie sa stiti ca recompensa in bani se primeste la solicitarea dvs. Asadar, daca ati depasit pragul de 1000 de puncte, folositi butonul „Solicita recompensa” din contul dvs. de utilizator.

Daca alegeti sa nu solicitati transformarea punctelor in bani  imediat cum atingeti acest prag, ci doriti sa continuati sa acumulat, puteti sa acumulati oricate puncte doriti si puteti solicita valorificarea lor cand considerati.

Astfel, daca, spre exemplu, ati acumulat 1500 de puncte, puteti solicita valorificarea punctelor la acest prag si veti primi contravaloarea a 150 de lei virati in cont.

Dupa acordarea contravalorii punctelor, punctajul dumneavoastra va fi resetat, incepand din nou sa acumulati puncte de la 0.

Contravaloarea punctelor se acorda la un prag multiplu de 100. Astfel, daca dumneavoastra ati acumulat 1170 de puncte si solicitati valorificarea lor, veti primi 110 lei (din 1100 de puncte), restul de 75 de puncte ramanand in continuare in contul dvs.

Suma maxima ce poate fi retrasa la o recompensa este de 500 de lei.

Punctele acordate pentru completarea unui chestionar se calculeaza de noi in functie de durata medie de completare a respectivului chestionar. Durata chestionarului se calculeaza prin pre-testare si reprezinta durata medie calculata in urma completarii mai multor chestionare, de catre persoane diferite.

Numarul maxim de puncte pe care le puteti primi prin completarea integrala a unui chestionar va sunt comunicate intotdeauna prin email-ul de invitatie la sondaj.

Veti obtine 5 puncte daca sunteti de acord sa participati la sondaj dar nu corespundeti conditiilor de participare (de ex. nu sunteti fumator) sau daca numarul de chestionare necesare de la respondenti cu profilul dvs. (ex. varsta, gen, localitate etc.) a fost deja acoperit. In acest caz, dupa completarea primelor intrebari (3-4 intrebari) care au rolul de a contura profilul dvs. socio-demografic, veti primi un mesaj de tipul "Va multumim, dar momentan avem nevoie de raspunsuri de la persoane cu alt profil".

Atentie! Este posibil ca actualizarea punctajului sa nu se realizeze in timp real. In acest caz, daca in maxim 10 zile lucratoare nu primiti punctajul pentru participarea la un sondaj, va rugam sa folositi pagina de Contact sau sa ne trimiteti un email la adresa contact@my-opinion.ro (in ambele situatii mesajul va ajunge in casuta noastra de email). Puteti urmari istoricul punctajelor obtinute in sectiunea PROFILUL MEU a paginii tale de utillizator.

Transformarea punctelor in bani va fi conditionata de desfasurarea unei activitati corecte in limitele regulamentului de functionare a panelului. MEDNET Marketing Research Center isi rezerva dreptul de a verifica si cerceta calitatea de membru a persoanei care atinge pragul maxim de 1000 puncte, apoi va decide valorificarea punctelor in bani sau anularea statutului de membru.

Ne rezervam dreptul de a retrage punctele si sterge contul de utilizator in cazul in care se observa fraude de orice natura, conturi duble (aceeasi persoana inregistrata cu doua conturi de utilizator), chestionare falsificate sau cu raspunsuri neadecvate (de exemplu, cu un limbaj licentios) sau orice alte actiuni care afecteaza buna desfasurare a activitatii website-ului my-opinion.ro si, implicit, a sondajelor de opinie online desfasurate de MEDNET Marketing Research Center prin intermediul acestui website.

Atentie! Deoarece activitatea principala a panelului myOpinion este de a realiza sondaje online, tranformarea punctelor in bani nu se va produce daca persoana respectiva a atins pragul celor 1000 de puncte doar prin recomandari de adrese, fara nici o activitate in sondaje. Activitatea de recomandare a prietenilor vine sa suplimenteze castigul panelistului. De aceea, este necesar sa participati la cel putin 2 sondaje de opinie online pentru a obtine recompensa.

De asemenea, din recompensa solicitata, cel putin jumatate trebuie sa fie acumulata din completarea sondajelor de opinie. Spre exemplu, daca un utilizator cere recompensa pentru 1000 de puncte, 500 trebuie sa provina din completarea sondajelor de opinie.

Daca toate aceste conditii sunt indeplinite, punctele vor fi tranformate in bani virati in contul dvs. bancar in decursul lunii urmatoare celei in care ati solicitat valorificarea punctelor obtinute. De exemplu, daca ati solicitat valorificarea punctelor in Octombrie, vor fi virati in contul dvs. in Noiembrie.