Cine suntem?

Descrierea companiei

Infiintata in anul 2000, compania MEDNET Marketing Research Center reuneste experienta unor cercetatori cu vechime in domeniu cu dinamismul tinerei generatii, reusind astfel sa ofere servicii de cercetare de marketing de o calitate ireprosabila.

Compania MEDNET Marketing Research Center este membra ESOMAR (The World Association for Research Professionals) si SORMA (Societatea Romana de Marketing si Cercetarea Opiniei Publice), fapt ce constituie o garantie in plus pentru calitatea serviciilor oferite.

De asemenea, incepand cu data de 24.11.2014, compania MEDNET® Marketing Research Center este certificata ISO 9001:2008.

Ce înseamnă aceste lucruri pentru respondenții nostri? Garantia profesionalismului nostru în toate studiile pe care le desfăsurăm si, nu în ultimul rând, garantia mentinerii unei stricte confidentialităti a datelor cu caracter personal ale tuturor participantilor la studiile desfăsurate de compania MEDNET Marketing Research Center.

Misiune

MEDNET Marketing Research Center isi propune sa EXCELEZE IN CERCETARE, prin adaptarea continua a instrumentelor specifice cercetarii de piata la cerintele actuale ale economiei romanesti.

Prin atitudinea proactiva si capacitatea de a intelege in profunzime businessul clientilor nostri, MEDNET Marketing Research Center isi propune sa ofere intotdeauna ceea ce promite: date de o mare acuratete si profunzime, loialitate si parteneriate pe termen lung.

Valorile noastre

MEDNET Marketing Research Center isi desfasoara activitatea respectand principiile etice si morale fundamentale.

In primul rand, in calitate de membru ESOMAR, ne-am insusit si ne ghidam dupa principiile, codul etic si conduita acestei organizatii.

In al doilea rand, toti angajatii companiei, pe langa aderarea la un sistem intern de conduita si valori, respecta si codul deontologic al profesiei pe care o practica.